Pár szó rólam

Erdei Lilla vagyok, szerelmes a szakmámba. Már egész fiatalon elragadott az egészséges életmód iránti érdeklődés, hamar rájöttem, hogy kíváncsiságomat pár könyv nem tudja kielégíteni így a továbbtanulásnál már nem volt kérdés, hogy dietetikus szeretnék lenni. A BSc diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán dietetikus szakirányon szereztem, jelenleg MSc (táplálkozástudományi mesterképzés) tanulmányaimat folytatom, így az elméleti tudás birtokában szélesebb rálátással és mélyebb ismerettel állok a mindenkori kihívások elé.

Meglehetősen aktív vagyok, ezt valahogyan le kell vezetni így 3 éves korom óta sportolok, többféle sportágat kipróbáltam, nagyon szeretek mozogni. Már alapszakos tanulmányaim alatt elvégeztem a személyi edző és aerobik edző képzést, mivel úgy gondolom, hogy egészségünk megőrzése több pilléren áll, melynek egyik nagyon fontos eleme a sport.

Egészségünk megőrzése szempontjából a helyes táplálkozás és mozgás rendkívül fontos, ezért komplex módon igyekszem segíteni a klienseimnek, nem csak a fogyókúra területén, hanem különféle megbetegedések esetén is, mint például cukorbetegség, inzulinrezisztencia, magas vérnyomás, allergiák, érzékenységek.

Partner oldalak

letlts         

soroksari tenisztanoda logo 180x180            mass fitness